Om os

Om os - Historien

International Furniture A/S blev dannet i 1981 og ligger på Djursland.
I 2006 besluttede den nuværende ejer Henrik B. Nielsen henover weekenden, at overtage virksomheden fra sin tidligere chef.

Herefter blev der sat fokus på vækst og udvikling, og fra at være 3 ansatte voksede virksomheden til omkring 10 ansatte i dag.

Det er desuden blevet til Gazelle-prisen i 2013 og 2014, Erhvervsprisen 2015 som årets virksomhed på Djursland, samt runner-up på Region Midts Vækstpris i 2015.

Virksomheden har en solid økonomi, og er i 2019 blevet tildelt Triple A kreditvurdering i guld af Bisnode - den højeste vurdering 10 år i træk.

I 2014 opnåede International Furniture en certificering som GMC virksomhed. Det er den certificering, som uddeles af Norddjurs Kommune til virksomheder, der laver et ekstra stykke arbejde på miljø og klima. Vi bliver herefter certificeret løbende.

Endvidere er virksomheden blevet FSC certificeret i 2017.

Bestyrelsen består af: Direktør Henrik B. Nielsen, Formand Hugo Andersen, næstformand Vivi Schytt og Sille Schnoor Nielsen
Revisions firma: KOVSTED & SKOVGÅRD
Bank forbindelse: SPAREKASSEN KRONJYLLAND

 

Vision

Vores vision beskriver, hvordan vi gerne vil have at verden ser ud i fremtiden

Alle møbler optimerer livskvaliteten uden at påvirke verden negativt.

Mission

Vores mission beskriver hvad vi som virksomhed er skabt til

International Furniture leverer bæredygtige møbler til europæiske professionelle brugere via professionelle forhandlere

Værdier

Vores værdier er den måde vi gerne vil opfattes på internt og eksternt

International Furnitures værdier er...

  • Samarbejde
  • Kundefokus
  • Ansvarlighed
  • Jysk Købmandskab

International Furniture A/S vil gå forrest i udviklingen af et bæredygtigt samfund ved at arbejde hårdt på at nedbringe vores negative effekt på klimaet og miljøet, og dermed prøve at inspirere andre.

Vi respekterer de grundlæggende menneskerettighedskonventioner - også i vores forsyningskæde

Vi gør alt for at undgå enhver form for medvirken til krænkelse af menneskerettighederne

International Furniture A/S respekterer alle menneskerettigheder der gælder for arbejdstagere. Og vi følger dansk lovgivning på området

International Furniture A/S tager afstand fra bestikkelse, korruption og andre smørende betalinger. Vi mener, at det er muligt at skabe en rentabel forretning og påtage sig et samfundsansvar på samme tid.

International Furniture A/S bestræber sig på at være en troværdig og samfundsansvarlig virksomhed, der har til formål at bidrage til at forbedre livskvaliteten og levestandarden for ansatte hos og i hele foryningskæden

International Furniture A/S har som medlem af FN´s Global Compact tilsluttet sig de 10 grundlæggende principper. Skemaet kan ses i vores CSR rapport nedenfor

Vi anvender Google Analytics sporings-cookies til at spore anonym trafik på vores hjemmeside. Disse data bliver opbevaret hos Google i henhold til deres privatlivspolitik.

Google Analytics samler oplysninger om, hvilke sider på vores hjemmeside, du besøger, hvilken browser du bruger, hvilket operativsystem du bruger, hvor din browsersession finder sted (geografisk) samt hvor meget tid, du bruger på hver enkel side. Vi anvender disse oplysninger med henblik på at optimere brugeroplevelsen for besøgende på vores hjemmeside.

International Furniture A/S ønsker at have en bred repræsentation af mangfoldighedsgrupper på såvel bestyrelses-, ledelses- som medarbejderniveau.

Mangfoldighedsgrupper omfatter køn, alder, etnisk oprindelse, handicap, seksuel orientering og religion.

Læs mere om vores Mangfoldighedspolitik